Schijf van 5 ?

Onze overheid is groot geworden met de schijf van 5.

Echter. Dit is nooit correct geweest. Neem als basis weer onze primaat de aap. Deze drinkt geen melk na de zoogperiode. Overal in de natuur zie je dat zoogdieren water drinken of fruit of groentensap nuttigen.

Vlees is een product van de viervoeter. Dus niet geschikt. Uitzondering hierop is gevogelte. Af en toe een stukje kip zou moeten kunnen. Gevogelte huist namelijk in het woongebied van onze primaat.
schijfvan5Brood komt ook niet aan bodDit is een product wat pas enkele honderd duidenden jaren in gebruik is. Daar is ons lichaam nog niet op aangepast. Denk maar aan de gluten-intolerantie die velen onder ons hebben.

Dan zien we de aardappel. Dat is een boosdoener van formaat. De aardappel zet in je lichaam om tot suiker. Wat je dus niet moet doen is zetmeelproducten eten. Je kunt als stelregel nemen dat het meeste wat onder de grond groeit niet geschikt is voor ons lichaam. We kunnen het wel eten. Kijk goed op verpakking van producten want overal stoppen de fabrikanten dit goedje in.

Pasta producten bevatten in alle gevallen zetmeel en/of granen. U heeft boven kunnen lezen dat dit niet geschikt is voor ons lichaam. Indien u er toch voor kiest om af en toe pasta te willen eten, bijv. eenmaal per week, kies dan de volkorenpasta of de speltpasta, zilvervliesrijst.

Boter is een product van de viervoeter. Dit is dus niet geschikt voor ons mensen. Boter zorgt voor slijmvorming in ons lichaam. uiteindelijk komt dit er uit als snot. Alle dierlijke producten zorgen er voor dat onze aderen dichtslibben. De gevolgen kent u wel hartfalen.

Water en thee mag wel als vloeistof naar binnen. Bedenk dan wel dat u geen gearomatiseerde thee neemt maar ECHTE kruidenthee.

Nou, u kunt wel zien dat er weinig heel blijft van deze schijf van 5. Hoe komt dit nu dat dit zo wordt samengesteld? Dat is ook weer evolutie. Wetenschappers krijgen deze status als ze een examen afleggen en daarmee kennis hebben laten zien van hetgeen ze hebben geleerd. Dit komt natuurlijk uit boekjes van hun voorgangers. Want ja…die voorgangers publiceerden ook en schreven boeken. En als je dan om je heen ziet dat mensen zich goed voelen bij het eten en drinken van allerlei producten, vaak door armoede gedreven, is het niet zo moeilijk om dat te publiceren. Zo krijg je na verloop van honderden jaren……” de schijf van 5″ . Pas op, de wetenschappers als Einstein, Newton, Archimedis etc. zijn niet te verwarren met deze voedselwetenschappers. De voedselwetenschappers hebben nooit echt onderzoek gedaan om zo vast te stellen wat goed is voor mensen. Dit begint nu langzaam van de grond te komen. Ergens in Oktober van 2014 is in scandinavie vastgesteld bij een onderzoek op 40.000 mensen dat melk zorgt voor botontkalking. Tja…en dan nog steeds doet de westerse wereld of de neus bloed.

Geef een reactie