Kanker

Bij iedereen inmiddels bekend….KANKER. Een vreselijke ziekte die in allerlei vormen voorkomt.

Kanker begint heel klein….op cel nivo. Een verkeerde celdeling is genoeg. jarenlange irritatie van de cellen… en vorm van overbelasting gevolgd door ontsteking op klein niva vaak niet zichtbaar. De volgende stap is de kanker laten groeien. Dat is bij veel mensen makkelijk. Kanker heeft suiker nodig. Des te meer suiker u binnen krijgt…des te succesvoller de kanker zal zijn.

Afhankelijk van de snelheid of traagheid, beter gezegd, van uw stofwisseling zal uw lichaam dit gevecht verliezen.

Cybtia Kenyon heeft dit vastgesteld bij proefdieren. Echter…bij mensen zal ze op deze manier niet deze proeven mogen doen.

 

Een verhaal. iemand in mijn omgeving , had prostaat kanker. Diverse keren heb ik hem verteld wat hij moest doen om het te stoppen. Het was in zijn ogen allemaal kletskoek. De kanker won langzaam terrein. Op een gegeven moment was de kanker zo heftig dat hij niet meer kon eten en hij van ellende dagen op bed lag. Na een dag of 10 knapte hij langzaam op, omdat zijn lichaam rust had en niet meer werd gemarteld door het eten wat hij koos. Hij kreeg weer zin in het leven en begon weer langzaam kleine porties te eten. Hij maakte ritjes met zijn vrouw. Het leek er op dat hij er weer bovenop kwam. Naarmate de tijd vorderde werden de porties eten weer als vanouds…hij ging weer achteruit en ging zich slechter voelen. Dit ging weer zover dat hij weer niets at en weer dagen op bed lag….Dit herhaalde zich totdat hij vredig dood ging.

Het patroon wat ik hier zie is dat bepaald soort eten zorgt dat je lichaam het verliest.

Geef een reactie